Partnerruil in een parenclub

Ik heb al een paar jaar een relatie met een heerlijke meid. We hebben heel vaak seks en we doen ons best om het iedere keer weer spannend te maken. Natuurlijk is er ook wel eens sprake van een vluggertje, maar we proberen elkaar regelmatig te verrassen. Met seksspeeltjes of door te neuken op een ongebruikelijke plek. Maar ik fantaseerde al een tijdje over een parenclub. Het leek me heel geil om daar met mijn vriendin naartoe te gaan. Ik durfde het niet voor te stellen want ik wist niet hoe ze zou reageren.

De stoute schoenen aangetrokken

Op een dag besloot ik toch de gok te wagen om het er met haar over te hebben. Ik zocht de website op van een parenclub die ik wel zag zitten en wachtte haar met mijn smartphone in de aanslag op tot ze weer de kamer in zou komen. Toen ze naast me ging zitten en vroeg wat ik deed liet ik haar de website zien. Ze bekeek hem en keek me aan. Wil jij daarheen? Vroeg ze. Nou, zei ik, ik heb er al eens eerder naar gekeken en het lijkt me reuze spannend om daar met jou heen te gaan. Ze liet die mededeling even bezinken.
Oh, zei ze toen, ik dacht dat je er alleen heen wilde, zonder mij. Nee, natuurlijk niet, zei ik meteen. Ik ga toch niet neuken zonder jou erbij, waar zie je me voor aan. Maar ik zou het wel heel geil vinden om seks met een andere vrouw te hebben en dat jij dat dan ziet of zo. Of dat andere mensen zien hoe wij het met elkaar doen.

Ze stemde toe

Tot mijn niet geringe verbazing reageerde mijn vriendin niet afwijzend. Sterker nog, nadat ze de website van de parenclub had bekeken werd ze ook nieuwsgierig en gaf ze toe dat het idee haar ook wel heel opwindend leek. Op de website stond dat we een rondleiding konden krijgen en vragen konden stellen als we voor het eerst daar kwamen. Op een zaterdagavond besloten we het te doen, met de afspraak dat als één van ons het niks zou vinden we weer zouden vertrekken. Toen we arriveerden vroeg de eigenaresse of we voor het eerst waren.
Toen we dat bevestigden zei ze lachend “Maak je geen zorgen, ik laat jullie eerst even alles zien”. Ze leidde ons rond langs de bar waar al wat mensen zaten met een glas voor zich. Toen liet ze ons de kamers zien. Er waren romantisch ingerichte kamers en ook kamers waar SM attributen lagen. En er waren verschillende baden waar je gebruik van kon maken.

Uit de kleren

Het was de bedoeling dat we ons meteen uit zouden kleden. WE kregen een sleutel van een locker waar we onze kleding en persoonlijke spullen konden opbergen. Smartphones waren verboden om te voorkomen dat er stiekem foto’s of filmpjes werden gemaakt. We kleedden ons een beetje giechelig uit. Ik droeg een stoere boxershort, mijn vriendin het sexy setje wat ik haar cadeau had gedaan toen we vier jaar samen waren.
We liepen naar een loungebank en de eigenares schonk een drankje voor ons in. We zaten nog maar net of er kwam een ander stel op ons af, ongeveer van onze leeftijd. Ze vroegen of ze erbij mochten komen zitten. Al snel bleek dat het klikte tussen ons. Ik zag hoe mijn vriendin nar de andere man keek. Ik vond de vrouw die hij bij zich had een fraaie verschijning.

Partnerruil is zó spannend

De man van het andere stel wond er op een gegeven moment geen doekjes om. Hij keek mijn vriendin aan en zei tegen haar dat hij haar heel sexy vond en dat hij haar graag wilde verwennen. Min vriendin kreeg een kleur maar ze protesteerde niet toen de man een hand op haar been legde en haar streelde. De vrouw van het stel stond op en ging naast me zitten. Ze streek daarbij met haar borst langs mijn arm wat ik heel geil vond. We begonnen een beetje onhandig aan elkaar te frunniken.
Op een gegeven moment stond de vrouw op en trok me overeind. Ik keek mijn vriendin aan en ze knikte dat het goed was. We liepen naar één van de kamers waar de vrouw me op het bed legde en binnen een paar minuten waren we aan het vrijen. Ik moest wel steeds aan mijn vriendin denken. De vrouw was duidelijk heel ervaren en binnen tien minuten kwam ik heerlijk bij haar klaar en zij bij mij.

Allebei genoten

Toen ik de gemeenschappelijke ruimte weer in liep zag ik dat de loungebank leeg was. Mijn vriendin was nergens te bekennen. Even stak het me dat ze nu met die andere man bezig was. Ik ging zitten en bestelde samen met mijn partnerruil dame een drankje. Even later kwam mijn vriendin aanlopen met haar date. Ze zagen er verhit uit. De man knipoogde naar me en zei “Het was geweldig met je meisje. Hebben jullie het ook fijn gehad?”. Mijn vriendin kroop naast me op de loungebank en nipte van haar drankje dat ze inmiddels had gekregen. Die parenclub was een heel goed idee van jou, fluisterde ze in mijn oor.
Na deze eerste keer gingen we vaker naar deze parenclub. Het stel van die eerste keer hebben we nog een aantal keren ontmoet en ook toen hadden we partnerruil met hen. Maar buiten de parenclub hebben we geen contact. We vinden het allebei prima om het te beperken tot de club.

Peg86
Peg86 (32)
Woont in: Noord-Brabant
Bekijk mijn profiel
Chika
Chika (27)
Woont in: Vlaams-Limburg
Bekijk mijn profiel
Meesteres_Tess
Meesteres_Tess (24)
Woont in: Waals-Brabant
Bekijk mijn profiel
Tirrania
Tirrania (22)
Woont in: Antwerpen
Bekijk mijn profiel
Jaslo
Jaslo (36)
Woont in: Noord-Brabant
Bekijk mijn profiel
Prammetje
Prammetje (35)
Woont in: Vlaams-brabant
Bekijk mijn profiel
Littlemissdevil
Littlemissdevil (30)
Woont in: Utrecht
Bekijk mijn profiel
Kaily
Kaily (32)
Woont in: Het Brussels Hoofdst
Bekijk mijn profiel
KinkyC
KinkyC (28)
Woont in: Friesland
Bekijk mijn profiel
QueenFabiola
QueenFabiola (28)
Woont in: Antwerpen
Bekijk mijn profiel